A- A A+

PAS ontvangt met enige regelmaat verzoeken om in contact te mogen komen met leden van onze vereniging. Vaak gaat het hierbij om onderzoeksprojecten van (aankomend) hulpverleners. Denk  bijvoorbeeld aan het mogen verspreiden van een enquete of het mogen afnemen van persoonlijke interviews.
(Zie ook hier onder)
PAS wil graag meewerken aan dit soort verzoeken. Het is immers heel belangrijk dat er geluisterd wordt naar de stem van mensen met autisme. “Geen onderzoek óver ons, zónder ons”!

Enkele jaren geleden werd met dit doel al de werkgroep Kennisnetwerk opgericht. De leden van deze werkgroep denken inmiddels actief mee bij opzet en uitvoering van verschillende lánglopende onderzoeken in Nederland. De naamsbekendheid van PAS neemt hierdoor tegelijkertijd toe. Onderzoekers blijken ons steeds beter te kunnen vinden. Dat is mooi!
De werkgroep Kennisnetwerk constateert nu dat PAS in praktijk te weinig in staat is om medewerking te verlenen aan verzoeken tot contact op kórte termijn. PAS is niet ingericht op het snel over en weer communiceren met leden. Dat is jammer.  Zeker omdat er waarschijnlijk veel leden zijn die graag bereid zijn hun medewerking aan dit soort aanvragen te verlenen!

DUS:
-MAG DE WERKGROEP  KENNISNETWERK JOU INCIDENTEEL BENADEREN OM DEEL TE NEMEN AAN ONDERZOEK ?
-BEN JE BEREID DAARVOOR JE MAILADRES TE VERSTREKKEN AAN DE SECRETARIS VAN DE WERKGROEP  KENNISNETWERK?

MELD JE DAN NU AAN VOOR HET PAS-LEDENPANEL!

Wil je je woonplaats/regio erbij vermelden in je aanmeldingsmail? Bij aanvragen voor een persoonlijk gesprek kunnen we zo specifiek mensen benaderen uit een bepaald gebied.
 PAS/Werkgroep Kennisnetwerk gaat zorgvuldig om met verstrekte persoonsgegevens (zie privacy-beleid op de website van PAS). Jouw mailadres wordt alleen met jouw toestemming aan derden verstrekt.
Met het verstrekken van je mailadres zit je nog nergens aan vast; je kan er altijd nog voor kiezen om uiteindelijk niet mee te doen aan een onderzoek. En uiteraard mag je je toestemming ook altijd weer intrekken.

Het zou geweldig zijn als veel mensen zich aanmelden! Met dat PAS onderzoekers kan helpen, helpen we natuurlijk uiteindelijk weer onszelf!

Mail je gegevens naar:
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Annelies Meuleman
Secretaris Werkgroep Kennisnetwerk

Nieuws

Korting uitgeverij Acco voor autismeboeken tot 31 dec 2020!

Wij kregen van de uitgeverij Acco een mogelijkheid om een aantal boeken over Autisme met korting aan te schaffen. De uiterlijke datum voor de kortingscode is 31-12-2020.

Mocht je hierin geinteresseerd zijn dan is hiervoor de kortingscode nodig die je hieronder in de ons toegezonden mail terugvindt.

Lees meer...

Hulp bij strip gezocht

Ik ben vierde jaars student illustratie en animatie. Momenteel loop ik stage bij een bedrijf dat comics maakt. Ik ben zelf gediagnosticeerd met autisme en ben daar in balans mee. Ik zou via mijn werk graag ook andere mensen helpen. Mijn stage bedrijf is hier positief over en ondersteund mij hierin.

Lees meer...