A- A A+

Kompas gaat weer van start

Kompas gaat weer van start!

We hebben weer diverse mensen gevonden die wel een uitje, wandeling, muzeumbezoek of iets dergelijks wil organiseren.

De komende tijd is dat bijv. op 8 maart Wandelen in Oud Drimmelen en op 13 juni Bezoek aan het Louwman museum

Mocht je zelf een activiteit hebben om samen met mede-autisten te ondernemen (eventueel met partners?) laat het dan weten op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Kompasdag 8 maart: Oud Drimmelen

Dit jaar begint PAS ook met andere activiteiten. Een wandeling is er een van.

Op 8 maart wordt er een wandeling gemaakt in de polders van Drimmelen (NB) van ca. 18 km.

Vanaf onze startlocatie lopen we rechtstreeks naar Hooge Zwaluwe. Verderop komen we langs Oud-Drimmelen. Een gehuchtje dat nog uit 9 huizen bestaat.
Je passeert De Moer, een voormalige poldermolen uit 1911, die nu als woonhuisdienst doet. Vervolgens wandelen we langs twee kreekrestanten, die door de Sint-Elisabethsvloed van 1421 ontstonden.

Lees meer...

Kompas activiteit 13 juni: Louwman Museum (oude auto's)

Dit jaar begint PAS ook met andere activiteiten. Bezoek aan musea is er een van.

Op 13 juni wordt er een bezoek gebracht aan het Louwman Museum in Den Haag.
De collectie bestaat uit ruim tweehonderdvijftig antieke en klassieke automobielen. Kenners beschouwen de collectie als een van de mooiste ter wereld.

Lees meer...

Nieuwe onderzoeken

Regelmatig krijgen wij vragen om mee te doen aan onderzoeken op het gebied van autisme. Hieronder vindt u een aantal van de laatste aanvragen.

Gezocht voor online survey: volwassenen met autisme

Dit jaar heb ik een onderzoek gedaan, waarin steeds twee mensen een gesprek met elkaar hadden over persoonlijke onderwerpen.

Voor deze survey ben ik benieuwd naar jullie oordeel over een aantal vragen die uit deze gesprekken komen. Je gaat de vragen beoordelen op zes verschillende schalen. Bijvoorbeeld: ‘Wat is jouw ervaring met pesten?’ en dan de vraag: ‘Hoe direct vind je deze vraag?’ Het is de bedoeling dat je invult wat jij vind of denkt.

Lees meer...