A- A A+

Events Calendar

Contactdag Utrecht - 21 december 2019 - Als je 's avonds mee wilt eten is opgave daarvoor vooraf verplicht via email
Saturday, 21. December 2019, 13:00 - 17:00
Hits : 2224
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactdag autisme gehouden in Utrecht


Datum

Zaterdag 21 december 2019

Gereserveerde locatie

Danel
Vredenburgkade 11
3511 WC Utrecht
(onze ruimte bevindt zich rechts van de ingang)
www.danel-utrecht.nl

Google maps
Danel Utrecht
Klik om te vergroten
Danel zit onder het dak van Tivoli/Vredeburg, op de hoek van de Vredenburgkade en Hollandse Toren.

Duur

De locatie is beschikbaar van 13:00 tot 17:00 uur. '€™s Avonds kan naar keuze in gezelschap met elkaar gegeten worden (Kosten voor eigen rekening).

Verzamelpunt NS station

Utrecht Centraal.

Verzamelpunt op NS station en tijd

We verzamelen op station Utrecht Centraal tussen 12:15 en 12:45 uur in de stationshal aan de kant van Hoog Catharijne, net buiten de in-/uitcheckpoortjes, bij het kunstwerk met de lampjes.
De gastvrouw en gastheer zijn herkenbaar aan het PAS-logo.
Bezoekers kunnen ook op eigen gelegenheid naar de locatie komen (vanaf 13:00 uur).

Utrecht Centraal ANP 3

 

Was is een contactdag en wat is de indeling?
PAS (Personen uit het Autisme Spectrum) Nederland is een vereniging voor en door volwassenen met autisme.  De Contactdagen van PAS zijn lotgenotencontactdagen en ontmoetingsdagen voor volwassenen (18+) met een autisme spectrum stoornis en een normale tot hoge begaafdheid.
Alles over het hoe en wat van de contactdag, de opzet, het verloop kunt u vinden op deze pagina (klik voor meer info).

Kosten

-Deelname: Niet-leden € 3,00, PAS-leden gratis.
- A.u.b. de €3,- contant meenemen, de gastvrouw en gastheer hebben geen pinapparaat
-Consumpties op locatie voor eigen rekening (neem voldoende contant geld mee (+/- 10 euro) of pin vooraf geld bij een automaat)
-Gezamenlijk eten 's avonds op eigen kosten. LET OP: diner is deze keer óók in Danel, dus niet bij Boro!
- Indicatie van prijzen & gerechten: menukaart Danel http://http://danel-utrecht.nl/wp-content/uploads/2019/11/Danel_Kaart.pdf

Opgave voor dit diner is verplicht!

Aanmelden

Aanmelden voor de contactdag is gewenst.
Als je mee wilt eten is de opgave voor het diner wel verplicht!
Dit i.v.m. de voorbereidingen op locatie (opzet van de ruimte) en als indicatie voor de keuken van het restaurant om e.e.a. zo soepel mogelijk te laten verlopen.
Graag via de mail aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. laten weten of je aan de contactdag deelneemt, en of je ook wilt dineren in Danel.
Aanmelden kan op e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hier kan je ook terecht voor meer informatie.

Actuele/extra mededeling(en)

Het diner vindt dit keer in Danel plaats, dus niet bij Boro.
Om deze dag aan het einde van de decembermaand een wat feestelijker tintje geven, worden bezoekers van harte uitgenodigd om iets moois aan te trekken (voor wie dit leuk vindt. Het hoeft niet. Er is geen dresscode en je bent ook in je standaarduitrusting welkom).

Wie buiten PAS om liever bij Boro of elders wil eten na de contactdag (of niet mee wil eten) is hier natuurlijk vrij in. Hou er wel rekening mee dat eind december een drukke maand in Utrecht is en je mogelijk van te voren zult moeten reserveren in het restaurant of café van je keuze.

Deelnemers uit Amersfoort die liever niet alleen met de trein gaan, kunnen met gastheer Idzo meereizen vanaf treinstation Amersfoort Centraal.
Wie vanaf Amersfoort Centraal graag met de gastheer mee wil reizen wordt verzocht zich aan te melden bij gastheer Idzo.
Graag via zijn werkmail bij het Autisme Infomatie Centrum Amersfoort, dat is: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

 Tags: PAS, Vereniging, Personen uit het Autisme Spectrum, lotgenotencontact, lotgenotencontactdag,  Autisme Spectrum Stoornis, contactdag, ontmoetingsdag, PAS, ASS, AOD, PDD-NOS, Asperger, Autisme Ontmoetingsdag, AutismeOntmoetingsdag, vereniging PAS, PAS Nederland, AOD Nederland, Autisme Ontmoetingsdagen, Autismeontmoetingsdagen, contactdagen, lotgenotencontactdagen, provincie Utrecht, Utrecht, De Bilt, Bilthoven, Amersfoort, Zeist, Leidsche rijn, Ijsselstein, Houten, Woerden, Soesterberg, Soest, Loosdrecht, Hilversum,

Location Danel Vredenburgkade 11, onder Tivoli/Vredenburg, op de hoek van de Vredenburgkade en Hollandse Toren in Utrecht