A- A A+

Events Calendar

Contactdag Breda - 18 mei 2019
Saturday, 18. May 2019, 13:00 - 17:00
Hits : 1522
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactdag autisme gehouden in Breda (Noord-Brabant) - Nieuwe vrijwilligers uit de regio gezocht 


Datum

Zaterdag 18 mei 2019

Gereserveerde locatie

Café Bruxelles
Havermarkt 5-7
4811 WG  Breda
www.bruxelles.nl

Duur

De locatie is beschikbaar van 13:00 tot 17:00 uur. 's Avonds kan naar keuze in gezelschap met elkaar gegeten worden (Kosten voor eigen rekening).

Verzamelpunt NS station

Breda

Verzamelpunt op NS station en tijd

We verzamelen tussen 12:15-12:45 uur (aan de zuid/centrumzijde bovenaan de roltrap) gastheer is herkenbaar aan het PASlogo.
De gastheren voor deze dag zijn: Ernst Jan en Martijn. PAS zoekt nog een enthousiaste vrijwilliger uit de regio om deze contactdag (mede) te organiseren. Interesse? Neem contact op met de landelijk coördinator contactdagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Uiteraard kun je ook direct naar de locatie komen (vanaf 13:00 uur).

Was is een contactdag en wat is de indeling?
PAS (Personen uit het Autisme Spectrum) Nederland is een vereniging voor en door volwassenen met autisme.  De Contactdagen van PAS zijn lotgenotencontactdagen en ontmoetingsdagen voor volwassenen (18+) met een autisme spectrum stoornis en een normale tot hoge begaafdheid.
Alles over het hoe en wat van de contactdag, de opzet, het verloop kunt u vinden op deze pagina (klik voor meer info).

Kosten

-Deelname: Niet-leden € 3,00, PAS-leden gratis
-Consumpties op locatie voor eigen rekening (neem voldoende contant geld mee (+/- 10 euro) of pin vooraf geld bij een automaat)
-Gezamenlijk eten 's avonds op eigen kosten, kosten gemiddeld tussen 12,50 en 25 euro p.p.

Aanmelden en meer informatie

Aanmelden is niet verplicht maar wel handig voor de gastheer/vrouw om inzicht te krijgen in het te verwachten bezoekersaantal. Aanmelden kan op e-mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Hier kan je ook terecht voor meer informatie.

Actuele/extra mededeling(en)

Voor deze contactdag zoekt PAS nog één of meerdere lokale vrijwilligers uit de regio om de functie van organisator en gastheer/gastvrouw over te nemen.
Interesse? Neem contact op met de landelijk coördinator contactdagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Tags: PAS, Vereniging, Personen uit het Autisme Spectrum, lotgenotencontact, lotgenotencontactdag,  Autisme Spectrum Stoornis, contactdag, ontmoetingsdag, PAS, ASS, AOD, PDD-NOS, Asperger, Autisme Ontmoetingsdag, AutismeOntmoetingsdag, vereniging PAS, PAS Nederland, AOD Nederland, Autisme Ontmoetingsdagen, Autismeontmoetingsdagen, contactdagen, lotgenotencontactdagen, a.o.d., Noord-Brabant, Brabant, Breda, Tilburg, Oosterhout, Bergen op Zoom, Dordrecht, Gilze, Rijen, Alphen, Roosendaal, Etten-Leur

Location Café Bruxelles Havermarkt 5-7 4811 WG Breda
- Nieuwe vrijwilligers uit de regio gezocht voor deze contactdag. Interesse? Mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.