A- A A+

Events Calendar

Contactdag Eindhoven - 06 juli 2019
Saturday, 6. July 2019, 13:00 - 17:00
Hits : 1727
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactdag autisme gehouden in Eindhoven (Noord-Brabant).


Datum

Zaterdag 06 juli 2019

Gereserveerde locatie

Usine
Lichttoren 6
5611 BJ  Eindhoven

Duur

De locatie is beschikbaar van 13:00 tot 17:00 uur. 's Avonds kan naar keuze in gezelschap met elkaar gegeten worden (Kosten voor eigen rekening).

Verzamelpunt NS station

Eindhoven

Verzamelpunt op NS station en tijd

We verzamelen tussen 12:15-12:45 uur op het station van Eindhoven bij de oude uitgang onder de overkapping. Gastheer is herkenbaar aan het PAS-logo. De gastheer voor deze contactdag is Erik.
Uiteraard kun je ook direct naar de locatie komen (vanaf 13:00 uur).

Was is een contactdag en wat is de indeling?
PAS (Personen uit het Autisme Spectrum) Nederland is een vereniging voor en door volwassenen met autisme.  De Contactdagen van PAS zijn lotgenotencontactdagen en ontmoetingsdagen voor volwassenen (18+) met een autisme spectrum stoornis en een normale tot hoge begaafdheid.
Alles over het hoe en wat van de contactdag, de opzet, het verloop kunt u vinden op deze pagina (klik voor meer info).

Kosten

-Deelname: Niet-leden € 3,00 euro, PAS-leden gratis
-Consumpties op locatie voor eigen rekening (neem voldoende contant geld mee (+/- 10 euro) of pin vooraf geld bij een automaat)
-Gezamenlijk eten 's avonds op eigen kosten, kosten gemiddeld tussen 12,50 en 25 euro p.p.

Aanmelden of meer informatie nodig.

Aanmelden is gewenst voor de gastheer om inzicht te krijgen in het te verwachten bezoekersaantal. De gastheer van deze dag is bereikbaar via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hier kan je uiteraard ook met vragen over deze dag terecht.

Actuele/extra mededeling(en)

Geen mededelingen.

 

PAS, Vereniging, Personen uit het Autisme Spectrum, lotgenotencontact, lotgenotencontactdag,  Autisme Spectrum Stoornis, contactdag, ontmoetingsdag, PAS, ASS, AOD, PDD-NOS, Asperger, Autisme Ontmoetingsdag, AutismeOntmoetingsdag, vereniging PAS, PAS Nederland, AOD Nederland, Autisme Ontmoetingsdagen, Autismeontmoetingsdagen, contactdagen, lotgenotencontactdagen, a.o.d., autismedag, Noord-Brabant, Brabant, Eindhoven, Tilburg, Breda, Den Bosch, Weert, Veldhoven, Helmond, Valkenswaard, Dommelen, Best, Oirschot, Sint-Oederode, Hilvarenbeek, Budel, Eersel, Deurne

 

Location Usine Lichttoren 6 5611 BJ Eindhoven