Vereniging PAS Nederland

  • Vergroot letter grootte
  • Standaard letter grootte
  • Verklein letter grootte

04 augustus 2018 - Contactdag Goes

Print

Contactdag gehouden in Goes (nieuwe vrijwilligers gezocht, mag ook verplaatsen naar Middelburg)


Datum

Zaterdag 04 augustusl 2018.

Gereserveerde locatie

Amadore Grand Café Jersey
Grote Markt 28
4461 AJ  Goes
https://www.amadore.nl/restaurant/grand-cafe-jersey/

Duur

De locatie is beschikbaar van 13:00 tot 17:00 uur. 's Avonds kan naar keuze in gezelschap met elkaar gegeten worden (Kosten voor eigen rekening).

Verzamelpunt NS station
Het station van Goes.

Verzamelpunt op NS station en tijd
We verzamelen tussen 12:15-12:45 uur in de stationshal (noordkant). De gastheer is herkenbaar aan het PASlogo.
De gastheer voor deze contactdag is Ernst Jan. PAS zoekt nog enthousiaste vrijwilligers uit de regio om deze contactdag in de toekomst te organiseren (de contactdag mag daarbij ook verhuizen naar Middelburg). Interesse? Neem contact op met de landelijk coördinator contactdagen: Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .
Uiteraard kun je ook direct naar de locatie komen (vanaf 13:00 uur).

Wat is de indeling van de contactdag?
Alles over het hoe en wat van de contactdag, de opzet, het verloop kunt u vinden op deze pagina. (klik voor meer info)

Kosten

-Deelname: Niet-leden â 3,00, PAS-leden gratis.
-Consumpties op locatie voor eigen rekening (neem voldoende contant geld mee (+/- 10 euro) of pin vooraf geld bij een automaat).
-Gezamenlijk eten 's avonds op eigen kosten, kosten gemiddeld tussen 12,50 en 25 euro p.p.

Aanmelden en meer informatie

Aanmelden is niet verplicht maar wel handig om een idee te hebben hoeveel mensen er komen. Aanmelden kan via Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Hier kan je ook terecht voor meer informatie.

Actuele/extra mededeling(en)

Voor deze contactdagplaats (of Middelburg) is PAS nog op zoek naar een vaste organisator-gastheer/gastvrouw.
Interesse om vrijwilliger te worden voor de contactdagen in Zeeland? Neem contact op met de landelijk coördinator contactdagen: Dit e-mail adres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .
Deze contactdag werd in het verleden gehouden in Middelburg maar is om praktische redenen in 2018 verhuist naar Goes. Wegens het ontbreken van lokale vrijwilligers voor deze contactdag wordt deze tijdelijk opgevangen door iemand van buiten Zeeland, voor wie Goes beter te bereiken is dan Middelburg.
In hoeverre de contactdag in Zeeland in Goes blijft of terug gaat naar Middelburg hangt af van de voorkeur van eventuele toekomstige vrijwilligers uit de regio die deze contactdag voor PAS willen organiseren. Net wat hun voorkeur heeft.

 

Tags: PAS, Vereniging, Personen uit het Autisme Spectrum, lotgenotencontact, lotgenotencontactdag,  Autisme Spectrum Stoornis, contactdag, ontmoetingsdag, PAS, ASS, AOD, PDD-NOS, Asperger, Autisme Ontmoetingsdag, AutismeOntmoetingsdag, vereniging PAS, PAS Nederland, AOD Nederland, Autisme Ontmoetingsdagen, Autismeontmoetingsdagen, contactdagen, lotgenotencontactdagen, a.o.d.