A- A A+

Uncategorised

Bijdagen kan op meerdere manieren:

Financieel:

Door lid te worden (als je de diagnose hebt, of een sterk vermoeden van) of door Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. te worden (alle anderen).

Ook als bedrijf kunt u donateur worden. Financieel, maar misschien kunt u ons ook op een andere manier helpen bij het uitvoeren van onze missie. Heeft u belangstelling, stuur een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en wij nemen contact met u op om te zien wat de mogelijkheden zijn.

Vrijwilligers:

Zo’n 60 vrijwilligers maken PAS succesvol! En we hebben ruimte voor nog meer vrijwilligers. Jouw bijdrage als vrijwilliger is voor ons van onschatbare waarde. Of je vrijwilligerswerk voor PAS nu gewoon leuk vind om te doen, of je wilt ervaring opdoen, actief blijven, je zelfvertrouwen stimuleren, mensen ontmoeten, vaardigheden leren en oefenen, nieuwe talenten ontdekken, om sociale erkenning te krijgen of om resultaat te zien van jouw werk, de vereniging is afhankelijk van jouw vrijwillige inzet.

PAS wordt volledig gedraaid door vrijwilligers die zelf ook autisme hebben. Door (bijna) uitsluitend met autisten te werken garanderen we dat hun stem binnen en buiten PAS te horen is. En je vrijwilligerswerk bij PAS is een mogelijkheid om anderen te ontmoeten, je te ontwikkelen door nieuwe dingen te doen en om iets te doen waar je energie van krijgt.

Meedoen? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Hartelijk dank voor uw aanmelding!
Vanaf nu ontvangt u onze Nieuwsbrief.
Uitschrijven voor de Nieuwsbrief via Uitschrijven op de Nieuwsbrief zelf.

groet
Pas Nederland

Naar de website

 

Autsider (tip!) Bekende website met o.a. een forum en e-maillijsten
Autisme.pagina.nl Uitgebreid overzicht met aan autisme gerelateerde websites

Zaterdag 19 januari 2019 organiseren PAS, AutiRoze en Autstanding voor de 4de keer de Autisme Nieuwjaarsreceptie te Utrecht. Deze is bedoeld om kennis, ervaringen en inspiratie uit te wisselen en staat open voor iedereen die zich vrijwillig en/of betaald inzet voor (mensen met) autisme bezighoudt.
Bij deze ben je van harte uitgenodigd!
De receptie begint om 18:00 en eindigt rond 23:00. Hapjes en drankjes zijn kosteloos. Rond 19:30 zijn er korte toespraken. Voor de rest is er geen programma, wel zijn er tijdens de receptie verschillende stands om te netwerken.


Presenteer je initiatief of organisatie!
Er zijn tal van mooie initiatieven binnen de autisme-gemeenschap. Deze maken we graag zichtbaar!
Daarom is er naast de receptie ruimte voor organisaties en initiatieven om zichzelf te presenteren. Dit kan bv. door een stand in te richten of posters op te hangen.
Dit is kosteloos. Er is echter beperkt ruimte, dus graag vooraf aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meehelpen?
Op de dag zelf kunnen we wat hulp gebruiken met praktische zaken als drankjes schenken, mensen verwelkomen en opruimen. Je kunt in het aanmeldformulier aangeven als wilt helpen.


Praktische details
Waar? De Silokerk, Herenstraat 34, 3512 KD te Utrecht
Wanneer? Zaterdag 19 januari 2019 van 18:00 tot 23:00
Voor wie? Iedereen die zich vrijwillig en/of betaald inzet voor (mensen met) autisme
Kosten? Gratis


Aanmelden? Via deze link: https://www.yourticketprovider.nl/events/28094-autisme-nieuwjaarsreceptie-2019/
We vragen om een aanmelding ivm beperkte ruimte. Met een aanmelding kom je gegarandeerd binnen.

Twitter @ PasNederland