A- A A+

Zaterdag 19 januari 2019 organiseren PAS, AutiRoze en Autstanding voor de 4de keer de Autisme Nieuwjaarsreceptie te Utrecht. Deze is bedoeld om kennis, ervaringen en inspiratie uit te wisselen en staat open voor iedereen die zich vrijwillig en/of betaald inzet voor (mensen met) autisme bezighoudt.
Bij deze ben je van harte uitgenodigd!
De receptie begint om 18:00 en eindigt rond 23:00. Hapjes en drankjes zijn kosteloos. Rond 19:30 zijn er korte toespraken. Voor de rest is er geen programma, wel zijn er tijdens de receptie verschillende stands om te netwerken.


Presenteer je initiatief of organisatie!
Er zijn tal van mooie initiatieven binnen de autisme-gemeenschap. Deze maken we graag zichtbaar!
Daarom is er naast de receptie ruimte voor organisaties en initiatieven om zichzelf te presenteren. Dit kan bv. door een stand in te richten of posters op te hangen.
Dit is kosteloos. Er is echter beperkt ruimte, dus graag vooraf aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Meehelpen?
Op de dag zelf kunnen we wat hulp gebruiken met praktische zaken als drankjes schenken, mensen verwelkomen en opruimen. Je kunt in het aanmeldformulier aangeven als wilt helpen.


Praktische details
Waar? De Silokerk, Herenstraat 34, 3512 KD te Utrecht
Wanneer? Zaterdag 19 januari 2019 van 18:00 tot 23:00
Voor wie? Iedereen die zich vrijwillig en/of betaald inzet voor (mensen met) autisme
Kosten? Gratis


Aanmelden? Via deze link: https://www.yourticketprovider.nl/events/28094-autisme-nieuwjaarsreceptie-2019/
We vragen om een aanmelding ivm beperkte ruimte. Met een aanmelding kom je gegarandeerd binnen.

PAS berichten

 • AWA Enquete KennisAgenda Autisme

  Van 22 april tot 1 juni kan iedereen in Nederland aangeven op welke onderwerpen er onderzoek en ontwikkeling zou moeten gebeuren voor wat betreft (mensen met) autisme.

  Vul de enquête https://tinyurl.com/kennisagenda-autisme in!

  De digitale vragenlijst is voor mensen met autisme, hun naasten, professionals, e.a.

  Het is belangrijk dat je meedoet aan dit onderzoek en de vragenlijst invult, omdat je dan toekomstig autisme-onderzoek en kennisontwikkeling in Nederland beïnvloedt.

  Lees meer...  
 • Nieuwe onderzoeken

  Regelmatig krijgen wij vragen om mee te doen aan onderzoeken op het gebied van autisme. Hieronder vindt u een aantal van de laatste aanvragen. Maar het belangrijkste is natuurlijk dat AWA kennisagenda enquete (zie hierboven) wordt ingevuld.

  Leef je met een beperking en ben je op zoek (geweest) naar passende woonruimte? Maar wil dat niet altijd lukken? Wij van het Verwey-Jonker Instituut willen graag met jou of jouw ouders of coach doorpraten. Over de wensen en over de problemen die jullie ervaren bij het zoeken naar een kamer of een huis.

  Als jij ook wilt meepraten over (zelfstandig) wonen met een beperking, kijk dan hieronder welk gesprek het best bij jou past. En geef je op voor een groepsgesprek op 27 mei of 28 mei in Utrecht Lees meer...  

Twitter @ PasNederland