A- A A+

Bestuur & Vrijwilligers

De insteek van vrijwilligerswerk bij PAS is samen werken om PAS te verbeteren en om PAS activiteiten mogelijk te maken. Voor (bijna) elke taak zoeken we meerdere vrijwilligers, die samen de klus willen leren en daarna samen uitvoeren. Zo kun je samenwerken, sparren, van elkaar leren en op elkaar bouwen zodat het niet erg is als iemand een keer niet kan.

Zit jouw vacature hier niet tussen, maar wil je wel wat doen? Neem dan gewoon contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Als jij aangeeft wat je energie geeft en wat je zou kunnen doen voor PAS, dan gaan we met je bespreken hoe we dat kunnen gaan doen. Ook als je bijv. ideeën hebt over nieuwe activiteiten voor PAS.

Vacatures:

Bestuur Meerdere personen, reageren kan tot 25 april 2023

Autminds  1 persoon (project-organisatie-teamlid)  (zie www.autminds.nl )

Vacatures bij de Contactdagen:

Gastheren / gastvrouwen meerdere plaatsen in het land

 

 

Heb je een diagnose autisme en kun je hier goed over praten?

Voorlichting UvADan is voorlichting geven misschien wel iets voor jou! We zijn voortdurend op zoek naar nieuwe ervaringsdeskundige voorlichters.
Je wordt goed voorbereid voordat je voor een groep komt te staan en je hebt zelf in de hand hoeveel tijd je eraan kwijt bent. Daarnaast ontvang je behalve reiskosten een kleine vrijwilligersvergoeding per gegeven voorlichting.
Op het moment zijn we voornamelijk in de Randstad actief.

Je kunt je aanmelden door dit formulier in te vullen. Als je nog vragen hebt, kun je Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Opmerking: De laatste trainingsbijeenkomst was in het voorjaar 2014. Het zal enige tijd duren voordat de volgende gepland wordt en nieuwe voorlichters kunnen beginnen.