A- A A+

Via het PAS- ledenpanel het verzoek deze mail te plaatsen:

Momenteel ben ik bezig met een wetenschappelijk onderzoek naar de ervaringen van moeders met autisme met opvoedondersteuning. Dit is een onderzoek in het kader van mijn masteropleiding Orthopedagogische wetenschappen aan de VU. Het zou fantastisch zijn als jullie de flyer kunnen delen onder jullie leden en ze kunnen vragen om deel te nemen aan het onderzoek. 

Voor dit onderzoek ben ik op zoek naar moeders met autisme die momenteel of in het verleden hulp of advies hebben gehad bij het opvoeden van een professional. Met deze informatie wil ik graag zicht krijgen op welke factoren moeders wel en niet helpen bij het krijgen van opvoedondersteuning.

Moeders kunnen op twee manieren deelnemen aan het onderzoek:

  • Invullen van een korte vragenlijst, deze kan bereikt worden via een qr code in de flyer (zie bijlage) of via deze link: https://vuamsterdam.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_6MtLxeMIl0Im7eB
  • Deelnemen aan een eenmalig groepsgesprek via Zoom in een kleine groep met moeders. Moeders die willen deelnemen kunnen een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
 

Met vriendelijke groeten,
Ilse Brinkman

Orthopedagoog i.o.

Masterstudent Orthopedagogische Wetenschappen

Nieuws

Q&Autisme online - 11 mei, 4 juni en 8 juli

Per thema staat er een professional tot de beschikking.

Lees meer...

Gezocht moeders met autisme die bij het opvoeden hulp hebben gehad van een professional

Gevraagd deelname aan onderzoek

Lees meer...