A- A A+

 Oproep voor Thema's voor Autminds 2021

Waarover zou je veel willen horen, op het volgende Autminds congres? Wat zou de gemeenschappelijke noemer moeten ziijn? Autminds wil een maximale inbreng van mensen met autisme en dat betekent dat we bottom-up werken: we vragen om ideeën voor thema's. Als er veel goede ideeën zijn proberen we een overkoepeld thema vast te stellen.

De inzending sluit op 28 februari.

Zoals altijd wil Autminds een diversiteit aan onderwerpen, invalshoeken en contactvormen. We zoeken naar een thema dat interessant en herkenbaar zijn voor mensen met autisme. Een thema dat zowel inspirators, ervaringsdeskundigen en wetenschappers weet uit te dagen voor het geven van een lezing, workshop, voorstelling of andere uitingsvorm. Een thema dat potentiële sprekers de ruimte geeft voor unieke bijdragen, maar wel duidelijk herkenbaar.

Stuur je themavoorstel per email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en geef een toelichting wat jij daar interessant aan vindt of waarom jij het belangrijk vindt.

Mocht je de website willen bezoeken voor meer informatie: Autminds

Twitter @ PasNederland

Nieuws

Q&Autisme - voor al jouw vragen 07 april

Per thema staat er een professional tot de beschikking.

Lees meer...

PAS zoekt candidaat lid kascommissie

Inspecteren PAS financieel jaarverslag 2020

Lees meer...