A- A A+

Events Calendar

Contactdag Dordrecht - 07 december 2019
Saturday, 7. December 2019, 13:00 - 17:00
Hits : 1336
Contact Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Contactdag Autisme gehouden in Dordrecht (Zuid-Holland) - NIEUWE VRIJWILLIGERS GEZOCHT


Datum

Zaterdag 07 december 2019

Gereserveerde locatie

Restaurant Post
Johan de Wittstraat 128
3311 KJ  Dordrecht
www.restaurantpost.nl

Duur

De locatie is beschikbaar van 13:00 tot 17:00 uur. €™'s Avonds kan naar keuze in gezelschap met elkaar gegeten worden (Kosten voor eigen rekening).

Verzamelpunt NS station

Dordrecht Centraal

Verzamelpunt op NS station en tijd

We verzamelen tussen 12:15-12:45 uur (in de stationshal waar ook de serviceloketten zich bevinden) gastheer is herkenbaar aan het PASlogo.
De gastheer voor deze contactdag is Ernst Jan.
PAS zoekt nog enthousiaste vrijwilligers uit de regio om de organisatie vandeze contactdag over te nemen. Interesse? Neem contact op met de landelijk coördinator contactdagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Uiteraard kun je ook direct naar de locatie komen (vanaf 13:00 uur).

Was is een contactdag en wat is de indeling?
PAS (Personen uit het Autisme Spectrum) Nederland is een vereniging voor en door volwassenen met autisme.  De Contactdagen van PAS zijn lotgenotencontactdagen en ontmoetingsdagen voor volwassenen (18+) met een autisme spectrum stoornis en een normale tot hoge begaafdheid.
Alles over het hoe en wat van de contactdag, de opzet, het verloop kunt u vinden op deze pagina (klik voor meer info).

Kosten

-Deelname: Niet-leden € 3,00, PAS-leden gratis
-Consumpties op locatie voor eigen rekening (neem voldoende contant geld mee (+/- 10 euro) of pin vooraf geld bij een automaat)
-Gezamenlijk eten 's avonds op eigen kosten, kosten gemiddeld tussen 12,50 en 25 euro p.p.

Aanmelden of meer informatie nodig.

Aanmelden is niet verplicht maar wel handig voor de gastheer/vrouw om inzicht te krijgen in het te verwachten bezoekersaantal. De gastheer van deze dag is bereikbaar via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Hier kan je uiteraard ook voor vragen terecht.

Actuele/extra mededeling(en)

PAS zoekt enthousiaste vrijwilligers uit de regio om de organisatie van deze contactdag op zich te nemen en de contactdag als gastheren/gastvrouwen te begeleiden. Interesse? Neem contact op met de landelijk coördinator contactdagen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 

Tags: PAS, Vereniging, Personen uit het Autisme Spectrum, lotgenotencontact, lotgenotencontactdag,  Autisme Spectrum Stoornis, contactdag, ontmoetingsdag, PAS, ASS, AOD, PDD-NOS, Asperger, Autisme Ontmoetingsdag, AutismeOntmoetingsdag, vereniging PAS, PAS Nederland, AOD Nederland, Autisme Ontmoetingsdagen, Autismeontmoetingsdagen, contactdagen, lotgenotencontactdagen, a.o.d., Dordrecht, Zuid-Holland, Breda, Rottedam

Location Restaurant Post Johan de Wittstraat 128 3311 KJ Dordrecht