A- A A+

Vrijwilligers maken PAS!
Onze vereniging ontvangt geen subsidie en is daarom aangewezen op de inspanningen van vrijwilligers. Voor sommige taken is het wenselijk of mogelijk als die worden uitgevoerd door iemand zonder autisme. Bijvoorbeeld omdat de taak veel overzicht of specifieke expertise vereist. Ook het tijdig starten en afronden van taken levert ons in de praktijk regelmatig problemen op. Daarom stellen wij een aantal vrijwilligersfuncties ook open voor mensen buiten onze vereniging. Wij nodigen u uit ons te helpen en waarderen uw inzet! Op die manier kunnen wij ons volledig richten op dat waar wij goed in zijn: belangenbehartiging vanuit ons eigen perspectief.

Hieronder treft u de openstaande vacatures aan waarvoor het lidmaatschap van PAS geen voorwaarde is. In de vacaturetekst staat gedetailleerde informatie over het takenpakket en de contactpersoon. Vanzelfsprekend werkt PAS met een vergoeding voor gemaakte kosten.  

Vacatures die alleen voor leden beschikbaar zijn staan op het ledendeel

Vrijwilligerscoördinator

Financieel verantwoordelijke

Coördinator gesprekgroepen

Organisatoren gastheren/gastvrouwen voor de volgende contactdagen:
- Dordrecht
- Breda
- Goes (of Middelburg)
- Almere (ter aanvulling op huidige gastvrouw)
- Delft (ter aanvulling op bestaande gastheer)
Interesse: Neem contact op met de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..